Maak kans op een leuke prijs! Doe mee met de
Koningsdag
Kleurplaten in de categorie

Koningsdag

Koningsdag is op 27 april. Sinds 2014 wordt het feest op die dag gehouden. Koning Willem-Alexander is namelijk op 27 april jarig. Ook werd de naam Koninginnedag veranderd in Koningsdag.

Op deze pagina een hoop leuke koningsdag kleurplaten. Veel plezier met kleuren!

koningsdag kleurplaten

Alle Koningsdag kleurplaten

Bekijk hier alle Koningsdag kleurplaten.
koningsdag kleurplaat
Koningsdag kroontjes
kleurplaat kroon koningsdag
Koningsdag kleurplaat
kleurplaat willem alexander en maxima
Willem Alexander en Maxima
Meer kleurplaten laden...

Meer over Koningsdag

Koningsdag is een bijzondere dag in Nederland, waarop we de verjaardag van onze koning vieren. Veel mensen vieren deze dag met feesten, optochten en andere festiviteiten. Ook voor kinderen is Koningsdag een leuke dag, waarop ze vaak speciale activiteiten kunnen doen.

Een leuke activiteit voor kinderen op Koningsdag is het inkleuren van Koningsdag kleurplaten. Er zijn veel verschillende kleurplaten te vinden die allemaal in het teken staan van Koningsdag. Zo kun je bijvoorbeeld kleurplaten vinden van de koning en koningin, de Nederlandse vlag, oranje kleding en feestelijke versieringen.

Het inkleuren van Koningsdag kleurplaten is niet alleen leuk voor kinderen, het is ook nog eens educatief. Door het inkleuren van de kleurplaten leren kinderen meer over Koningsdag en de symbolen die daarbij horen, zoals de Nederlandse vlag en de kleur oranje.