Kleurplaten in de categorie

Pokemon

Grote verzameling Pokémon kleurplaten. Bekend van de TV serie, maar natuurlijk ook van de populaire Pokémon kaarten.

We hebben kleurplaten van vrijwel alle Pokémon, waaronder Pikachu, Bulbasaur, Mew, Meowth, Charmander en Squirtle. Veel plezier met kleuren!

pokemon kleurplaten

Alle Pokemon kleurplaten

charizard kleurplaat pokemon
Pokemon Charizard
pokemon kleurplaat slowpoke
Pokemon Slowpoke
pokémon charmander kleurplaat
Pokemon Charmander
pokemon kleurplaat squirtle
Pokemon Squirtle
pokémon kleurplaat snorlax
Pokémon Snorlax
pokemon kleurplaat
Pokemon
Pokemon kleurplaat
Pokemon met Pikachu en Ash
Meer kleurplaten laden...

Meer over Pokémon

In de Pokémon-wereld draait alles om het vangen, trainen en gebruiken van verschillende wezens, genaamd Pokémon, om tegen andere trainers te strijden en de beste trainer te worden. Elke Pokémon heeft zijn eigen kenmerken, krachten en zwaktes, en trainers moeten leren hoe ze deze kunnen gebruiken om te winnen.

De meest bekende en iconische Pokémon is Pikachu, die ook de mascotte van de franchise is. Pikachu is een gele muisachtige Pokémon met rode wangetjes en een bliksemstaart. Andere populaire Pokémon zijn onder meer Charizard, Blastoise, Venusaur, Mewtwo en Gyarados.

De Pokémon-franchise heeft een enorme fanbase van alle leeftijden en over de hele wereld. Fans zijn dol op het verzamelen van Pokémon-kaarten, het spelen van de verschillende videogames, het kijken van de anime-serie en het verzamelen van merchandise zoals knuffels en kleding.

Er zijn ook verschillende spin-offs van Pokémon, waaronder Pokémon GO, een augmented reality-game voor mobiele apparaten, en Pokémon Trading Card Game, een kaartspel gebaseerd op de Pokémon-franchise.

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.