Maak kans op een leuke prijs! Doe mee met de
Spongebob Squarepants
Kleurplaten in de categorie

Spongebob Squarepants

SpongeBob is een gele zeespons die op de bodem van de oceaan leeft in het stadje Bikinibroek. Samen met zijn ‘huisdier’ Gerrit, een zeeslak, woont hij in een ananas diep onder water. Met zijn beste maatje Patrick beleeft hij de leukste avonturen. Octo, de buurman van Spongebob en Patrick, kan de twee niet uitstaan. Hij speelt liever lekker rustig op zijn klarinet. Spongebob Squarepants werkt in de Krokante Krab, het restaurant van meneer Krabs.

spongebob kleurplaten

Alle Spongebob Squarepants kleurplaten

Bekijk hier alle Spongebob Squarepants kleurplaten.
spongebob kleurplaat octo
Octo
spongebob kleurplaat meneer krabs
Meneer Krabs
kleurplaat patrick karten
Patrick aan het karten
kerst kleurplaat patrick als kerstboom
Patrick als kerstboom
kleurplaat spongebob en octo vieren kerst
Spongebob en Octo kerst
kleurplaat patrick aan het verven
Patrick aan het verven
kleurplaat ananas huis spongebob
Spongebob's huis
kleurplaat spongebob patrick op strand
Patrick op het strand
kleurplaat spongebob en patrick
Spongebob en Patrick
spongebob kleurplaat
Spongebob en Patrick
kleurplaat spongebob eet hamburger
Spongebob eet hamburger
Meer kleurplaten laden...

Meer over Spongebob Squarepants

SpongeBob SquarePants is een Amerikaanse animatieserie die voor het eerst op televisie verscheen in 1999. De serie draait om de avonturen van een gele zeespons genaamd SpongeBob SquarePants, die in een ananas woont op de bodem van de oceaan in de fictieve stad Bikinibroek. Hij werkt als chef-kok in het beroemde restaurant de Krokante Krab, waar hij de beruchte Krabburger bereidt.

SpongeBob SquarePants is een zeer populaire serie bij kinderen en volwassenen van alle leeftijden vanwege de humor, het kleurrijke karakterontwerp en de creatieve verhaallijnen. De serie heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder Emmy Awards en Kids' Choice Awards.

SpongeBob SquarePants is niet alleen bekend om zijn avonturen, maar ook om zijn vrienden. Hij heeft een beste vriend genaamd Patrick Ster, die een roze zeester is. Andere belangrijke personages zijn Sandy Wang, een eekhoorn, Octo Tentakels, een koppige octopus en Meneer Krabs, de eigenaar van de Krokante Krab.

De serie heeft ook een aantal memorabele afleveringen en momenten, zoals de aflevering waarin SpongeBob en Patrick op zoek gaan naar de verloren stad Atlantis, of de aflevering waarin SpongeBob een nacht doorbrengt in de Krokante Krab om de "nachtwaker van het jaar" te worden.