product

Donald Duck Cadeaubox

14.95

Beschrijving

Donald Duck Cadeaubox Op zoek naar een bijzonder cadeau voor een mooi rapport, de vakantie, een verjaardag of gewoon zomaar? Deze cadeaubox zit bomvol verrassingen uit Duckstad, en dat voor maar 14,95! Dat betekent gegarandeerd urenlang even lekker Donald Ducken! Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven! *BREAK* Bekijk jouw verrassingen uit Duckstad! – Album – Donald Duck in Nederland – Ga mee op avontuur met Donald en zijn familie en vrienden in alle prachtige provincies van Nederland! Meer dan 200 pagina’s vol strips en weetjes!- Notitieboekje – Voor al je krabbels en tekeningen! Hoe goed kun jij Donald schetsen?- Potlood – Een vrolijk potlood voor bij je notitieboekje!- Stickervel – Op dit stickervel vind je 28 stickers van de buien van Donald Duck.- 5 Kaarten – Groetjes uit Duckstad! Wie stuur jij een kaartje? Maak iemand blij!- Verjaardagsposter – Zodat je nooit meer een verjaardag vergeet! Alle inwoners van Duckstad (en omstreken) staan er al op! EXTRA! Kortingsvoucher – €5 korting op jouw abonnement op een van de Duck-titels. Jij mag kiezen: Donald Duck Weekblad, Donald Duck Extra, Katrien Duck of Donald Duck Junior.

Cadeau

Donald Duck Cadeaubox is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 14.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7466 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.