product

Donald Duck Dekbedovertrek Seizoenen

39.95

Beschrijving

Donald Duck Dekbedovertrek Seizoenen Even lekker Donald Tukken. Slaapverwekkend leuke avonturen van Donald Duck. Droom over Donald Duck onder dit dekbedovertrek met een mooie print van Donald Duck en anderen in het seizoen winter. Of draai het dekbed om en zie Donald Duck en co in het zomer seizoen! Zo is het dekbedovertrek het hele jaar passend!Afmeting dekbedovertrek: 140 x 200 cmAfmeting kussensloop: 60 x 70 cm Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Klik hier (https://webwinkel.ad.nl/donald-duck-dekbedovertrek-buien) voor het Donald Duck Dekbedovertrek Buien. *BREAK* 

Cadeau

Donald Duck Dekbedovertrek Seizoenen is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 39.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7242 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.