product

Donald Duck Dubbelpocket 70

8.25

Beschrijving

Donald Duck Dubbelpocket 70: SuperDonald tegen de WoudlopersSuperDonald tegen de Woudlopers: wederom een Donald Duck Dubbelpocket vol nieuwe verhalen van Donald en zijn familieén natuurlijk zijn Mickey Mouse en Goofy ook van de partij.Twee enkele pockets in één band is een Donald Duck Dubbelpocket. Lekker veel waar voor je geld dus! Elke Donald Duck Dubbelpocket bevat weer nieuwe verhalen van Donald en zijn familie én natuurlijk zijn Mickey Mouse en Goofy ook van departij. Net als bij de gewone pockets zal niemand een deel willen missen, want de fragmenten van de tekening op de rugzijde vormen gezichtsuitdrukkingen van Donald. Boos, vrolijk, wanhopig…hoe herkenbaar!

Cadeau

Donald Duck Dubbelpocket 70 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 8.25 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 9749 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.