product

Donald Duck History Pocket 5

8.95

Beschrijving

Donald Duck History Pocket 5 Reizen in de nieuwe tijd In deze pocket leer je alles over de geschiedenis van de wereld – van steentijd tot nu! In dit vijfde deel gaan we op ontdekkingsreis naar onbekende oorden! Met het schip van Columbus steekt Mickey voor het eerst de Grote Oceaan over. Eeuwen later maakt piraat Morgan Dagobert daar de zee onveilig… En Donalds overgrootvader wordt er de held van de slag om Duckburg! Met de History-pockets word je stap voor stap meegenomen door de wereldgeschiedenis! Elk deel is gevuld met de spannendste en leukste avonturen van Donald, Mickey en Goofy in steeds een andere periode: van de oertijd tot de Middeleeuwen. *BREAK*

Cadeau

Donald Duck History Pocket 5 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 8.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7422 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.