product

Donald Duck Pocket Classics 4

8.95

Beschrijving

Donald Duck Pocket Classics 4 Dracula De griezelige graaf Dracula sluit Mickey op in zijn kasteel! Met zijn hulp heeft hij huizen gekocht in Engeland… Maar nu vertrekt de graaf daarheen en hij lijkt weinig goeds van plan! Kan Mickey hem stoppen voor hij Minnie iets aandoet? Met de Donald Duck Pocket Classics leer je verhalen van de afgelopen eeuwen kennen… met Donald en Mickey in de hoofdrol! In deze fraai uitgevoerde pockets worden de beroemde boeken en films in een nieuw jasje gestoken– en telkens voorzien van een leerzame pagina over het oorspronkelijke verhaal! *BREAK*

Cadeau

Donald Duck Pocket Classics 4 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 8.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7339 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.