product

Donald Duck Spannendste avonturen 23

5.95

Beschrijving

Donald Duck Spannendste Avonturen 23 Het geheim van Het Drakenhol Donald en de neefjes gaan op zoek naar een verdwenen schip met een grote lading goud aan boord. Na een onstuimige zoektocht komen ze op een eiland met heel bijzondere bewoners, waar niet alleen de familie Duck kennis mee wil maken… Donald Duck zou het liefst elke dag van de week lekker dagdromend in zijn hangmat willen liggen. Helaas heeft hij daar zelden tijd voor, want er is altijd wel ergens een avontuur waarin hij wordt meegesleurd doorzijn familie en vrienden. Nee, die hangmat zal Donald voorlopig niet van dichtbij zien! Helaas voor hem, maar gelukkig voor de lezers van deze albums! *BREAK*

Cadeau

Donald Duck Spannendste avonturen 23 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 5.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7486 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.