product

Donald Duck Spannendste Avonturen 24

5.95

Beschrijving

Donald Duck Spannendste Avonturen 24 Koning van Prullaria Donald en de neefjes komen terecht op het eiland Prullaria. Daar wordt Donald door de bewoners aangezien voor de verdwenen koning. Iedereen is dolblij. Hoera, de koning is terug! Maar of de gemene heersers van het eiland ook zo blij zijn met zijn terugkeer… Donald Duck zou het liefst elke dag van de week lekker dagdromend in zijn hangmat willen liggen. Helaas heeft hij daar zelden tijd voor, want er is altijd wel ergens een avontuur waarin hij wordt meegesleurd door zijn familie en vrienden. Nee, die hangmat zal Donald voorlopig niet van dichtbijzien! Helaas voor hem, maar gelukkig voor de lezers van deze albums! *BREAK*

Cadeau

Donald Duck Spannendste Avonturen 24 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 5.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7490 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.