product

Donald Duck Spannendste Avonturen 26

5.95

Beschrijving

Donald Duck Spannendste Avonturen 26 Cowboys in de ruimte Dagoberts satellieten worden gesaboteerd! En als Donald met een raket de ruimte in wordt geschoten om het zaakje te onderzoeken, betrapt hij de schurken op heterdaad! Probleem opgelost? Nee, want de slechteriken zijn op z’n zachtst gezegd niet blij met het onverwachte bezoek… Donald Duck zou het liefst elke dag van de week lekker dagdromend in zijn hangmat willen liggen. Helaas heeft hij daar zelden tijd voor, want er is altijd wel ergens een avontuur waarin hij wordt meegesleurd door zijn familie en vrienden.Nee, die hangmat zal Donald voorlopig niet van dichtbij zien! Helaas voor hem, maar gelukkig voor de lezers van deze albums!   *BREAK*

Cadeau

Donald Duck Spannendste Avonturen 26 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 5.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7496 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.