product

Donald Duck Vrolijke Stripverhalen 34

4.95

Beschrijving

Donald Duck Vrolijke Stripverhalen 34 Buren met blauw bloed Buurman Bolderbast komt erachter dat hij een heuse baron is en eist Donalds grond op om aan zijn‘landgoed’ toe te voegen. Maar de baron kijkt lelijk op zijn neus als blijkt dat ook Donald van adel is, en daarbij als graaf hoger is in stand… Je zou het door zijn constante gemopper bijna vergeten, maar het leven van Donald Duck is eigenlijk best vaak heel leuk! Want hoewel hij soms pechheeft, kan er ook genoeg gelachen worden door onze favoriete eend. In elk van deze vrolijke albums staan grappige avonturen over Donald en zijn familie en vrienden uit Duckstad. *BREAK*

Cadeau

Donald Duck Vrolijke Stripverhalen 34 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 4.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7661 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.