product

Donald Duck Vrolijke stripverhalen 38

4.95

Beschrijving

Donald Duck Vrolijke stripverhalen De ideale Donald Nadat Donald een steen tegen zijn hoofd krijgt, gebeurt er iets bijzonders. Hij wordt opeens extreem vriendelijk, geduldig en gul voor zijn familie, vrienden en zélfs voor buurman Bolderbast. Iedereen is dolgelukkig zou je zeggen, maar dat valt vies tegen… Je zou het door zijn constante gemopper bijna vergeten, maar het leven van Donald Duck is eigenlijk best vaak heel leuk! Want hoewel hij soms pech heeft, kan er ook genoeg gelachen worden door onze favoriete eend. In elk van deze vrolijke albums staan grappige avonturen over Donald en zijn familie en vrienden uit Duckstad. *BREAK*

Cadeau

Donald Duck Vrolijke stripverhalen 38 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 4.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7669 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.