product

DuckTales Winterboek 2020

6.99

Beschrijving

DuckTales Winterboek 2020 Weer een album vol met DuckTales verhalen! Oom Dagobert heeft in zijn jonge jaren heel wat meegemaakt. Zoals die keer dat hij de geheime dienst hielp met een gevaarlijke expeditie naar Antwarktica. BRRR! Maar ook nu valt hij van het ene avontuur in het andere. Als die malle uitvinder Willie Wortel een insta-opsta-machine bedenkt, belooft dat niet veel goeds! De neefjes en Webby kunnen er trouwens ook wat van. Want wat doe je als je in de file staat voor een supergave beurs? Dan bedenk je je eigen ruimtestrijd! Logisch toch? Je leest het allemaal in dit DuckTales Winterboek… *BREAK*

Cadeau

DuckTales Winterboek 2020 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 6.99 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7434 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.