product

DuckTypen | Typecursus Basic

74.96

Beschrijving

Ducktypen In DuckTypen leert jouw kind spelenderwijs blind typen, door als verslaggever mee te werken aan de Duckstadkrant. De oefeningen tijdens de cursus zijn gecombineerd met games, waardoor de typecursus tot het einde leuk blijft. Opbouw van de cursus De cursus van DuckTypen bestaat uit zes kranten, met elk vijf artikelen. De opdrachten bij deze artikelen volgen een bestaande lesmethode met verschillende oefeningen: jouw kind leert losse toetsen blind te vinden, gevolgd door opdrachten waarbij meerdere rijen en uiteindelijk het hele toetsenbord wordt gebruikt. Duckse Duiten Aan het begin van de cursus stelt jouw kind een persoonlijke avatar samen. Na elk spel of elke oefening kunnen er Duckse Duiten worden verdiend. Hiermee kan de cursist in het warenhuis van Duckstad kleding kopen voor de avatar of accessoires voor zijn of haar huis. Hoe meer sterren jouw kind na een leeroefening haalt, hoe meer Duckse Duiten er worden verdiend. Diploma De cursist is geslaagd als de laatste van de zes kranten af is. Hij of zij ontvangt een online diploma, ondertekend door Donald Duck en meester Warbol. Zowel het diploma als de eerder geschreven artikelen en kranten kunnen door jou worden afgedrukt. Tijdsduur De typecursus bestaat uit zes kranten met elk vijf artikelen en elk artikel bestaat uit een aantal spellen en leeroefeningen. Bij het afronden van eenà twee oefeningen per dag (9 per week) kan de cursus in vijf tot zes maanden worden afgerond. De licentie voor de cursus is een jaar geldig, waardoor jouw kind op zijn of haar eigen tempo kan werken. Aangeraden wordt de cursus 30 minuten per dag te spelen, vijf keer per week. *BREAK* Begeleiding Om jouw kind te blijven motiveren en zinvolle tips te geven, wordt jouw kind gedurende de cursus begeleid door een persoonlijke mentor: meester Warbol. Hij geeft uitleg aan het begin van elk level en moedigt jouw zoon of dochter aan met positief en stimulerend commentaar tijdens de cursus. Dashboard Als ouder kun je tijdens de cursus de voortgang van jouw kind volgen. In het speciale ouderdashboard zie je waar jouw kind zich in de cursus bevindt, welke scores hij of zij heeft behaald en met hoeveel aanslagen per minuut jouw kind al kan typen. Zo zie je precies welke progressie jouw kind al heeft gemaakt! Vanuit dit dashboard kun je ook motiverende berichtjes naar jouw zoon of dochter sturen. Dyslexie De dyslexie versie van DuckTypen is aangepast om de leesbaarheid te verbeteren, maar het game-element is behouden gebleven. Zo kan ook een kind met dyslexie spelenderwijs blind leren typen!• Makkelijk leesbaar door dyslexie lettertype• Duidelijke kleurcontrasten• Uitgebreide introductie door Meester Warbol• Audio-ondersteuning bij uitleg van de oefeningenIn het dashboard voor ouders kun je deze versie heel gemakkelijk aanvinken. 3 versies Klik hier () voorde 3 verschillende versies van DuckTypen.  Als abonnee van Duck-titels, krijg je 25% korting op de typecursus DuckTypen. Bekijk hier () hoe het werkt.  

Cadeau

DuckTypen | Typecursus Basic is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 74.96 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7184 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.