product

Oom Dagobert Box 2

64.95

Beschrijving

De reisavonturen van Dagobert Duck Dagobert Duck houdt van geld, goud en schatten! Geld verdien je met lucratieve zaakjes, maar goud en schatten zoek je. Overal ter wereld! En dat is precies wat de rijkste eend ter wereld doet. In deze twee boeken in luxe cassette lees je de avonturen die hij al reizend meemaakt. Veelal samen met zijn neven Donald en Kwik, Kwek en Kwak. Zo gaan ze samen op zoek naar de vierkante eieren van Doffe Ellende en reizen ze af naar de Vallei van Trallala. In deze box zitten 2 albums. Elk album heeft meer dan 300 pagina’s vol avonturen van oom Dagobert. Deze collectie verhalen is het vervolg op de succesvolle uitgave uit 2014‘Het levensverhaal van oom Dagobert’! *BREAK*

Cadeau

Oom Dagobert Box 2 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 64.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7502 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.