product

Oom Dagobert Box 3

64.95

Beschrijving

Oom Dagobert Box deel 3 Reisavonturen Dagobert Duck houdt van geld, goud en schatten. Geld verdien je met lucratieve zaakjes, maar goud en schatten zoek je overal ter wereld. In deze twee boeken in luxe cassette, die het vervolg zijn op‘De reisavonturen van oom Dagobert deel 1 en 2’, lees je wat hij al reizend met Donald en de neefjes meemaakt. Zo gaan ze samen op zoek naar een verdwenen stad en de beroemde Kruisvaarderskroon. Ook belanden Dagobert en Donald dankzij Magica in een verticale zwaartekracht en ervaren ze tegen wilen dank hoe het is om constant de voetjes van de vloer te hebben… Deze box bestaat uit albums (elk album meer dan 300 pagina’s) vol met Reisavonturen van Dagobert Box. Dit is de 3e Box die verschijnt. *BREAK*

Cadeau

Oom Dagobert Box 3 is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 64.95 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7506 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.