product

Puzzel 2: Picknickperikelen

14.99

Beschrijving

Puzzel: Picknickperikelen De puzzel is opgebouwd uit 1.000 stukjes en is geschikt voor puzzelaars van 6 tot 106! Voor een gezellig hapje in de buitenlucht is de familie Duck altijd te porren! Alleen zijn er ook wat ongenode gasten op afgekomen die wat roet in de picknickmand gooien… Inclusief poster! Afmeting: 48 x 67 cm | 1.000 stukjes | Leefijd: 6+ Bekijk ook de andere Donald Duck puzzels: Plonspret (https://webwinkel.ad.nl/puzzel-plonspret), Ballenbende (https://webwinkel.ad.nl/puzzel-ballenbende), Eend-Tweetje (https://webwinkel.ad.nl/puzzel-4-eend-tweetje) en 12 ambachten 50 ongelukken (https://webwinkel.ad.nl/puzzel-12-ambachten-50-ongelukken) *BREAK*  

Cadeau

Puzzel 2: Picknickperikelen is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 14.99 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7254 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.