product

Puzzel 4: Eend-Tweetje

14.99

Beschrijving

Puzzel: Eend-Tweetje De puzzel is opgebouwd uit 1.000 stukjes en is geschikt voor puzzelaars van 6 tot 106! Scoor deze sportieve puzzel en maak van je tafel een voetbalveld. Leg elk stukje op de juiste positie en sleep de Duckstadse Puzzelcup binnen. Tip van de trainer: begin met de hoeken. Inclusief poster! Afmeting: 48 x 67 cm | 1.000 stukjes | Leefijd: 6+ Bekijk ook de andere Donald Duck puzzels: Plonspret (https://webwinkel.ad.nl/puzzel-plonspret), Ballenbende (https://webwinkel.ad.nl/puzzel-ballenbende), Picknickperikelen (https://webwinkel.ad.nl/puzzel-picknickperikelen) en 12 ambachten 50 ongelukken (https://webwinkel.ad.nl/puzzel-12-ambachten-50-ongelukken) *BREAK* 

Cadeau

Puzzel 4: Eend-Tweetje is leuk om te geven als cadeautje. Bijvoorbeeld voor Kerst of Sinterklaas, of gewoon als verjaardagscadeau.

Budget

Valt dit product met een prijs van 14.99 niet binnen jouw budget? Kijk dan eens tussen het andere speelgoed in deze categorie.
SKU 7246 Categorie: ,

Kleurplaat afdrukken of downloaden?

Om de kleurplaat af te drukken of te downloaden klik je op de kleurplaat. Vervolgens klik je rechts bovenin het scherm op het pijltje.  Klik op ‘Download Afbeelding‘.